Ledigt jobb för specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi

Detta sjukhus är i behov av en läkare för att förstärka teamet på gastro-avdelningen. Avdelningen tar även emot patienter med andra internmedicinska sjukdomar.

Du som söker kan förvänta dig arbetsuppgifter som sedvanligt avdelningsarbete med ansvar för 16-19 vårdplatser. Här utlovas en trivsam och lärorik arbetsmiljö tillsammans med kompetenta kollegor.

Att jobba som specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi via Agila

Att arbeta som specialistläkare inom gastroenterologisk kirurgi hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Varför läkarjobb i Västerås?

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jædqdfæv shnswlaulbskjcb, Kcpcbjnrctkql
Tidsperiod
1 (2024)-26 (2024)
Efterfrågad kompetens
Gastroenterologisk kirurgi, Hematologi, Lungsjukdomar eller Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ibxcmmifgfelflbyx igd ef Iæqsteåw
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka