Vi söker internmedicinare till uppdrag i Västerås

Vill du bli en del av ett fantastiskt team med fokus på kvalitativ vård? Då är det här uppdraget för dig! Vår verksamhet behöver fler kvalificerade medarbetare.

På mottagningen utreds och behandlas patienter som har en medicinsk njursjukdom. De söker nu dig som vill ha ett stimulerande och utvecklande uppdrag. I dina arbetsuppgifter ingår självständigt mottagningsarbete samt nära samarbete med övriga professioner.

Att ta uppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som internmedicinare. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Västerås en spännande plats för läkartjänst

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iåhubcåa Argyiuhqfhibwde, Jrhrcufqegb
Tidsperiod
17, 21, 23, 26-28, 32-34
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Medicinska njursjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Foxatypvtdscxibim ffh hh Uævcsbåa
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka