Bemanningstjänst för kardiolog i Västerås

Detta sjukhus är i behov av en läkare för att förstärka teamet på gastro-avdelningen. Avdelningen tar även emot patienter med andra internmedicinska sjukdomar.

Du som söker kan förvänta dig arbetsuppgifter som sedvanligt avdelningsarbete med ansvar för 16-19 vårdplatser. Här utlovas en trivsam och lärorik arbetsmiljö tillsammans med kompetenta kollegor.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Att arbeta som kardiolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Läkartjänst i Västerås

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Kæjmvhwuhxqs Xngsrce Ræryidåj, Totlxjjnpdbslvj
Tidsperiod
40-45
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Fxjmycfunddmjsylo ifgga Xåexhdåi
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka