Bemanningstjänst för allmänpsykiatriker i Västerås

Mottagninge söker nu en ny medarbetare med möjlighet till meningsfullt arbete!

Mottagningen söker dig som är engagerad och erfaren professionell. Du kommer att arbeta med människor som behöver stöd och vägledning för att främja deras välmående.

Arbetsuppgifter inkluderar bl.a individuell stödhantering och samarbete med andra vårdgivare. Du kommer också att skapa och implementera personligt anpassade stödplaner.

Att ta läkartjänst som allmänpsykiatriker via Agila

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Västerås en spännande plats för läkartjänst

Vid sjön Mälarens norra strand breder sig kommunen ut och i tätorten Västerås bor drygt 86% av kommunens invånare. Som en av Sveriges äldsta städer har den redan firat 1000-års jubileum för över 26 år sedan. Gör ett besök hos Skultuna Messingsbruk och kom hem med heminrednings- och modeaccessoarer tillverkade av ett av världens äldsta företag. Närheten till Mälaren gör att kommunen erbjuder allt ifrån älgsafari och guidade fisketurer till Actionbad och skridskoåkning. I kommunen utövas dessutom flera sporter på högsta nivå, framförallt bandy, fotboll och ishockey.

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västerås
Faktaruta
Uppdragsgivare
Måxsqishyrgh Wkrrrpg Tæuembål, Ngeilflcdybfbs ffjtusrtuv (c)
Tidsperiod
31-35, 39
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dmsuoåsflqq ee ihhhh Båwnqmåi
Region/kommun
Västmanland/Västerås
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka