Ledigt jobb för specialistläkare inom neurofysiologi i Västerbotten

Läkare sökes till arbete inom klinisk neurofysiologi. Här genomförs undersökningar med EEG, och ENG/EMG, men även mer avancerade elektrofysiologiska utredningar såsom monitorering av intensivvårdspatienter eller intraoperativt, anfalls- och sömnutredningar. I uppdraget ingår sedvanliga arbetsuppgifter som läkare inom klinisk neurofysiologi. Här väntar ett spännande och omväxlande arbete tillsammans med kompetenta kollegor.

Att ta läkarjobb som specialistläkare inom neurofysiologi via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Läkarjobb i Västerbotten

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamchef
Västerbotten
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qtybldjaa Ugnavtpymqfducuqbki, Nckhtvj Ohiwlbcl
Tidsperiod
49-18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Neurofysiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
j w DXEÅ
Region/kommun
Västerbotten/Iduæ
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka