Bemanningsuppdrag för oftamolog i Västernorrland

Vill du ha ett omväxlande uppdrag på en trivsam arbetsplats? Då är detta uppdrag något för dig.

Här blir du en del av ett kunnigt team som arbetar tillsammans för att erbjuda vård av hög kvalitet. Kliniken bedriver specialiserad ögonsjukvård och vill nu stärka upp sitt team med en läkare på ögonmottagningen.

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som oftamolog

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Läkarjobb i Västernorrland

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æanwoåmjyoxao wnhjjqk-Ægjw
Tidsperiod
51-1 (2024), 3 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ilqvmmakihie g heg ca Åonvhæctjktm
Region/kommun
Västernorrland/Åwvwxåqmmmyl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka