Bemanningsarbete för oftamolog i Västernorrland

Är du ögonläkare och letar nytt spännande uppdrag?

Sjukhusets ögonmottagning söker läkare som kan utföra sedvanligt mottagningsarbete. Mottagningen tar emot patienter med kroniska ögonsjukdomar som kräver regelbunden vård. Det kan exempelvis handla om patienter med diabetes, grönstarr, katarakt eller gula fläcken. Andra behandlingar som utförs är intravitreala injektioner och laserbehandling.

Mottagningen söker en ögonspecialist som har minst tre års arbetserfarenhet. Det finns möjlighet till dagjour och bakjour, men det är inget krav.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som oftamolog

På Agila sätter vi din karriär och dina behov först. Genom att erbjuda en mängd spännande uppdrag för dig som läkare hittar du enkelt en roll som passar dig och din livssituation. Vi erbjuder schyssta lönevillkor och bistår även med resor samt boende vid behov. Uppdragen vi har tillgängliga tillsätts löpande, så vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag.

Att ta läkarjobb i Västernorrland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett av Nordens ledande bemanningsföretag inom stora delar av vårdsektorn i Sverige och Norge. Vi ger våra konsulter fina villkor och stöd under arbetets gång. Eftersom vi har ett brett utbud av arbetstillfällen har konsulterna stor valfrihet. Våra konsulter har hög kompetens, så vi kan skräddarsy bemanningen efter kundens behov.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Pmmvjjbvæ pvsyowo-Ålvc
Tidsperiod
51-52, 18 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Lsnscvmwsrxgim e, gcgch Arqeqmxgæ
Region/kommun
Västernorrland/Bgpeuqgdæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka