Agila söker allmänläkare till uppdrag i Västernorrland

Vill du ha ett stimulerande arbete med omväxlande arbetsuppgifter? Nu har du chansen att arbeta som läkare på denna vårdcentral.

Verksamheten har ett brett tjänsteutbud och här arbetar såväl läkare och distriktssköterskor som undersköterskor, fysioterapeuter samt medicinsk sekreterare. Dina uppgifter består i sedvanligt primärvårdsarbete, däribland att ge råd och vård till patienter i alla åldrar. Främst hemsjukvård och särskilt äldreboende.

De söker dig som är specialist i allmänmedicin, gärna med tidigare erfarenhet.

Varför ta läkarjobb via Agila?

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som allmänläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkararbete i Västernorrland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
BxolwGjklym JF, Åutgsåkhjajo
Tidsperiod
48-3 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Æpesæwnc gi Ænuydåshwcqa
Region/kommun
Västernorrland/Æiltlæpstwob
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka