Vi söker allmänläkare till uppdrag i Västernorrland

Letar du efter en arbetsplats där du kan arbeta med spännande och händelserika uppgifter, där du också har möjlighet att möta patienter med varierande vårdbehov? Då är det här uppdraget precis vad du söker!

Arbetet kommer bestå utav att planerade besök av försäkringskunder till de bolag som är knutna till dom.

Vårdcentralen är liten och personlig med god bemanning.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Som allmänläkare hos Agila har du goda lönevillkor. Utöver en bra lön är vår ambition att du som önskar flexibilitet och uppskattning ska se oss som ett alternativ till en traditionell anställning. Ett alternativ där du själv har stor möjlighet att styra över ditt arbete och tillsammans med oss hitta en arbetsplats med arbetsuppgifter som du finner utvecklande och meningsfulla. Om du inte arbetat genom bemanningsföretag tidigare är detta inget hinder. Vi vill att du alltid ska få bästa service och det är vårt ansvar att förse dig med all den information du behöver i samband med ditt uppdrag. Vi hjälper också till med allt praktiskt som till exempel resor och när det behövs även boende. Meningen är att det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag som allmänläkare.

Läkarjobb i Västernorrland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Yvqdk Sudexvnce Wlyeånytvdxxc
Tidsperiod
40-34 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pdkakefvamwc dg gaheb Tjbtcdsis
Region/kommun
Västernorrland/Erlvuvnya
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka