Bemanningsjobb för allmänläkare i Västernorrland

Läkare sökes till denna vårdcentral för sedvanligt primärvårdsarbete. Vårdcentralen har ett brett tjänsteutbud och erbjuder såväl digital som fysisk vård. I arbetet ingår att bedöma, utreda och behandla olika sjukdomar, skador samt kroniska åkommor. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma.

Verksamheten söker en läkare med intresse för primärvård alternativt en allmänspecialist.

Att ta tjänst som allmänläkare via Agila

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Läkarjobb i Västernorrland

Om Agila

Med gedigen erfarenhet och hög kompetens har vi på Agila förståelse för såväl våra kunders som våra konsulters behov. Vi ställer höga krav på kvalitet då vi vill att alla som är i kontakt med oss ska känna sig riktigt nöjda. Agila har inställningen att vi ska leverera mer. ”Det får duga”, duger inte för oss.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emanuel Ademsson
Emanuel Ademsson / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Cephin.le TI, Oxnxbvcv
Tidsperiod
14-18
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Phpåmcfyixd i gdd ib Qjlihplei
Region/kommun
Västernorrland/Dmbhhxqol
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka