Agila söker allmänläkare till uppdrag i Västernorrland

Letar du efter en arbetsplats där du kan arbeta med spännande och händelserika uppgifter, där du också har möjlighet att möta patienter med varierande vårdbehov? Då är det här uppdraget precis vad du söker!

Arbetet kommer bestå utav att planerade besök av försäkringskunder till de bolag som är knutna till dom.

Vårdcentralen är liten och personlig med god bemanning.

Du som söker detta uppdrag ska ha en gedigen erfarenhet kring hur det är att jobba inom primärvården.

Att ta läkararbete som allmänläkare via Agila

Funderar du på att söka nya karriärmöjligheter? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis vad du letat efter. Som allmänläkare hos oss har du stort utrymme att bestämma över ditt arbete och hitta uppdrag som passar just dig och dina behov. Vi hjälper dig hitta en arbetsplats som erbjuder utvecklande och meningsfulla arbetsuppgifter, där du kan känna dig uppskattad samtidigt som du får en ordentlig ersättning för det du gör. Agila är arbetsgivaren som finns där för dig, både inför, under och efter ditt uppdrag.

Varför läkarjobb i Västernorrland?

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Auivg Kcmrdecnt Qdigæahrudxls
Tidsperiod
8-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Guyecshchtdg ca gdbeb Hactevlcq
Region/kommun
Västernorrland/Heixxkktx
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka