Ledigt jobb för läkare i Västernorrland

Söker du ett spännande uppdrag där du får möjlighet att utveckla din kompetent?

Denna vårdcentral söker nu en läkare som kan komplettera teamet. Hit söker sig patienter med alla typer av hälsofrågor och arbetsuppgifterna består av sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma. Du arbetar självständigt och i team med övriga professioner på mottagningen.

Sökande bör vara allmänspecialist eller läkare, gärna med intresse för primärvård.

Att arbeta som läkare via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som läkare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkarjobb i Västernorrland?

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Tanja Skorec
Tanja Skorec / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Iåtctq Rvbsxdt QY
Tidsperiod
52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Iægydoåpfe ia iecbi SQFIRBG
Region/kommun
Västernorrland/Xhwaklbuå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka