Bemanningsarbete för specialistläkare inom barn- och ungdomshematologi och onkologi

Vill du ha en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning hematologi söker nu en läkare.

Avdelningen tar hand om patienter som har en sjukdom i blodet, benmärgen eller lymfkörtlarna. Du blir en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Tycker du detta låter som ett uppdrag just för dig? Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som specialistläkare inom barn- och ungdomshematologi och onkologi

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som specialistläkare inom barn- och ungdomshematologi och onkologi. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Västernorrland

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åbrviåmitulia ejcrcdh, Qbursqvtny
Tidsperiod
14-15, 17, 39, 49
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomshematologi och onkologi, Hematologi, Internmedicin allmän eller Onkologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yxxvuvwql fd ccfge Æyihnæbgpyoa
Region/kommun
Västernorrland/Æmuqbåixxotg
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka