Vi söker barnmedicin till uppdrag i Västernorrland

Nu söker vi en läkare för arbete på barnkliniken på detta sjukhus. Verksamheten består av två slutenvårdsplatser, en barnmottagning samt lekterapi. I uppdraget utreder och behandlar du barn som är 17 år eller yngre med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet innefattar såväl mottagningsarbete som tjänstgöring på avdelning. Förlossning ingår inte i uppdraget.

Sökande bör vara specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin. Erfarenhet från hjärtmottagning är meriterande. Jour kan förekomma, men är inget krav.

Läkaruppdrag hos Agila barnmedicin

Som barnmedicin hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Varför läkararbete i Västernorrland?

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Lakpbenaæ stgafrw, Odkb- qto mlivdatruqsmdftsu
Tidsperiod
50-2 (2023), 4 (2023), 8 (2023)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Cvcdwetljbybu g QJDNVJXIÅ
Region/kommun
Västernorrland/Dwbklxyxå
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka