Vi söker barnmedicin till uppdrag i Västernorrland

Nu söker vi en läkare för arbete på barnkliniken på detta sjukhus. Verksamheten består av två slutenvårdsplatser, en barnmottagning samt lekterapi. I uppdraget utreder och behandlar du barn som är 17 år eller yngre med varierande sjukdomstillstånd. Arbetet innefattar såväl mottagningsarbete som tjänstgöring på avdelning. Förlossning ingår inte i uppdraget.

Sökande bör vara specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin. Erfarenhet från hjärtmottagning är meriterande. Jour kan förekomma, men är inget krav.

Att ta uppdrag som barnmedicin via Agila

Vi vill vara marknaden bästa arbetsgivare och lägger därför ner mycket tid och energi på att hitta rätt uppdrag för rätt konsult. Som läkare hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i just din arbetssituation och gör allt för att möta dina behov. Du bestämmer själv om du vill arbeta heltid eller deltid, privat eller regionalt. Hos oss finns något för alla. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkararbete i Västernorrland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ysgwnkdtæ jwykoxs, Lqrh- wdd xcvistytwtfiexfwc
Tidsperiod
24
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wisnlsypjhbnr i LESUFHAJÅ
Region/kommun
Västernorrland/Uibvneafæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka