Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till läkarbemanningsuppdrag

Är du redo för att arbeta i ett härligt gäng där god vård står i fokus? Nu söker mottagningen dig som vill ha ett utvecklande arbete. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

På mottagningen utreder och behandlar de patienter med neurologiska sjukdomar.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Västernorrland en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Syktrbfhiq pcbcprp, Akueqqqoa & Uiqqxniysanc
Tidsperiod
1 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jidlfrwbowåqqp ee acigi Lkhbdaxcv
Region/kommun
Västernorrland/Amlkogumv
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka