Vi söker specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi till läkarbemanningsuppdrag

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna kirurgiska klinik. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Här vårdas barn och ungdomar som är 17 år eller yngre. Enheten tar hand om patienter som kräver en högre vårdnivå än primärvård/mer specialiserad vård än primärvården erbjuder.

På enheten bedrivs både planerad och akut vård.

Låter detta som ett spännande uppdrag? Sök redan idag!

Att ta läkaruppdrag som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi via Agila

Att arbeta som specialistläkare inom barn- och ungdomsneurologi ska kännas roligt och meningsfullt. På Agila gör vi därför allt för att du ska ha så bra förutsättningar som möjligt när du tar dig an ett uppdrag genom oss. Du får en personlig kontakt som är insatt i ditt arbete och de utmaningar du kan tänkas ställas inför. Allt så att du ska kunna fokusera på ditt arbete och slippa oroa dig för annat. Uppdragen tillsätts löpande så tveka inte att skicka iväg en intresseanmälan redan idag.

Västernorrland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æsenmæopgkhu, Kkedubuls & Qcnqjodylrls
Tidsperiod
1 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Barn- och ungdomsneurologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Oglbslbastdprw dah fd ÅYEJVÅUGWBPS
Region/kommun
Västernorrland/Æssbdæehkbse
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka