Bemanningsjobb för endokrinolog i Västernorrland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna enhet. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård till alla patienter.

Arbetet avser mottagningsverksamhet (besök och telefonkontakt) på endokrinmottagning/diabetesmottagning inklusive omhändertagande av inkommande provsvar. Stöttning av sjuksköterskor i deras telefonrådgivning och handledning av utbildningsläkare.

Enheten söker dig med tidigare erfarenhet av liknande arbete.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som endokrinolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkartjänst i Västernorrland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Agila bemannar regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Företaget har sedan starten år 2008 varit mycket framgångsrikt och har flera gånger blivit utsett till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åxgrwæhwubesf btsnalo, Xqqkpuuesogra uyn bnhgrsqtlpp
Tidsperiod
39
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pnlfcmdcv id egahh Åoujuåuwbkjg
Region/kommun
Västernorrland/Åqvxnåybseiy
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka