Vi söker endokrinolog till läkarbemanningsuppdrag i Västernorrland

Letar du efter en spännande utmaning? Verksamheten söker nu dig som är intresserad av en utvecklande roll på vår avdelning. Som en del av teamet kommer du att bidra till att erbjuda högkvalitativ vård till patienterna

Denna mottagning erbjuder utredning, behandling och rehabilitering för patienter med olika medicinska behov. Målgrupp är de som behöver vård inom diabetes, gastrologi, neurologi, endokrinologi och reumatologi.

Varje medicinskt område har en egen mottagningssköterska och läkare. mottagningen har även en provtagningsenhet där våra undersköterskor finns, samt en medicinsk fotvårdsspecialist med egen mottagning

Tycker du detta låter som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan redan idag!..

Att ta bemanningsuppdrag som endokrinolog via Agila läkarbemanning

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som endokrinolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Västernorrland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æuxtdæxdywwhl ahairfh, Besvnnjaumlwx
Tidsperiod
40-41, 43-44, 48, 50, 52
Efterfrågad kompetens
Endokrinologi och diabetologi eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Eoikknguorid h bhd cf Æfeduænlxvov
Region/kommun
Västernorrland/Æbuptåitijww
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka