Hudläkare sökes till jobb i Västernorrland

Är du redo för en ny utmaning? Nu söker vi dig som vill ha ett utvecklande arbete på denna avdelning. Här blir du en del av ett kompetent team som tillsammans erbjuder en god vård.

Enheten är en mottagning för behandling av hud- och könssjukdomar. Här behandlas patienter med svåra hudsjukdomar samt utreds och behandlas med svårdiagnostiserade/ svårbehandlade bensår.

Har du tidigare erfarenheter inom liknande arbete? Då kan detta vara något för dig!

Vi ser fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Varför ta läkaruppdrag hos Agila?

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Västernorrland en spännande plats för läkartjänst

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michel Barjakob
Michel Barjakob / Teamleader
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dovltbpcwq ktqpuyq, Vjdtstdnwll
Tidsperiod
6-12, 14-16, 18-21, 23-26, 28-35
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jorvnflocnåsah fg hig bi NGHEULPSN
Region/kommun
Västernorrland/Jwyfjtdki
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka