Vi söker internmedicinare till uppdrag i Västernorrland

Söker du ett stimulerande och utvecklande uppdrag? Denna verksamhet är i behov av en läkare för att stärka upp verksamheten.

Detta är en medicinsk specialistmottagning med ansvar för utredning, behandling och rehabilitering av patienter med hjärtsjukdom. Målgrupp är patienter med olika klaffel, kranskärlssjukdomar, hjärtrytmrubbningar eller hjärtsvikt. Till verksamheten kommer patienter främst via remiss från vårdavdelning, mottagning eller vårdcentral.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Då ser vi fram emot att hantera din ansökan redan idag!

Att ta bemanningsuppdrag som internmedicinare via Agila läkarbemanning

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som internmedicinare. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkartjänst i Västernorrland?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ætswhæaonuhh nstueuj, Kyljvaoeiy
Tidsperiod
30, 37
Efterfrågad kompetens
Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rxeyb cb, Tagrnipxpéq, baegb Åhqlgåpxkvuv
Region/kommun
Västernorrland/Æweiaåuplmjx
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka