Vi söker kardiolog till läkarbemanningsuppdrag i Västernorrland

Detta sjukhus har behov av en läkare till kardiologisk avdelning. Avdelningen är inriktad mot kardiologi samt medicinsk akutsjukvård. Uppdraget omfattar sedvanligt avdelningsarbete med rondning, utredning och behandling av patienter, dokumentation, kontakt med övriga vårdgivare och mer. Uppdraget kan även innefatta arbete på tillhörande kardiologisk mottagning.

Enheten söker specialistläkare inom internmedicin samt kardiologi. De ser gärna att du är EKO-kunnig och har kompetens inom HIA. Viss jourtjänstgöring kan förekomma, men är inget krav.

Att ta tjänst som kardiolog via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som kardiolog ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Varför läkaruppdrag i Västernorrland?

Om Agila

Är du läkare och söker en mångskiftande arbetsplats med bra ersättning, personlig kontaktperson och möjlighet till fortbildning? Då är Agila företaget du letar efter. Vi är ett nordiskt bemannings- och rekryteringsföretag inom vård och omsorg. Företaget startade redan 2008. Detta innebär att vi har stor erfarenhet av bemanning och rekrytering. Vi vill att såväl våra kunder som konsulter ska känna sig trygga, hörda och sedda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åvefhæetruut xydmhjf, jfvsxajdol
Tidsperiod
51, 1 (2023), 7 (2023), 10 (2023), 17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Pjcap ih, Vadjoedctéx, iia db Åqefyærjotfy
Region/kommun
Västernorrland/Æbgcræucnlqc
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka