Agila söker allmänkirurg till läkarbemanningsuppdrag i Västernorrland

Operationer, mottagning, avdelningsarbete, bakjours tjänstgöring.

Bakjourskompetens inom allmän kirurgi, Spetskompetens inom laparoskopisk colonkirurgi. Medtag SITHS-kort. Arbetsplatsens datorprogram: Eyedoc , KOVIS, Medspeech, Orbit, PACS , RIS, NCS Cross.

Att jobba som allmänkirurg via Agila

Agila ska vara det självklara valet för dig som är läkare. Vi vänder oss till dig som vill kunna styra mer över din egen tid genom att erbjuda hög flexibilitet och frihet, god ersättning och löpande fortbildning. Hos oss får du alltid uppskattning för din insats och din personliga kontaktperson är väl insatt i ditt arbete och de utmaningar som du ställs inför. Vi är med dig på varje steg, både inför, under och efter ditt läkaruppdrag.

Västernorrland en spännande plats för läkaruppdrag

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Tfshgfedæ vbrmwrq. lqxrlvc
Tidsperiod
5 (2023), 9 (2023)-10 (2023), 13 (2023), 17 (2023), 21 (2023)
Efterfrågad kompetens
Kirurgi allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Uxxcfvlmdigyho b fdd if Aayshooaæ
Region/kommun
Västernorrland/Rslyltwmå
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka