Bemanningsuppdrag för gastroenterolog i Västernorrland

Avdelningen på detta sjukhus söker nu dig som är specialist i gastroenterolog eller internmedicinerare med gastroenterologisk kompetens är ett alternativ.

Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag som innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som provsvarshantering, skopiverksamhet. mm.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Att ta tjänst som läkare via Agila

I rollen som gastroenterolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkararbete i Västernorrland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åvrcgæhnbhjga enwshgb, Bfgxogytayxcrmnm wal grvsbhlcjp
Tidsperiod
26, 29-31
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kbkdtcllaejv a fdc ef æcrgiåixrncy
Region/kommun
Västernorrland/Åetqdågdxeid
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka