Vi söker gastroenterolog till uppdrag i Västernorrland

Sjukhusets enhet för gastroenterologi och hepatologi söker nu en läkare som kan ingå i teamet. Arbetet består av sedvanligt mottagningsarbete, vilket även innefattar skopier och konsultationer. Du arbetar självständigt och i samarbete med övrig vårdpersonal.

De söker dig med erfarenhet av mottagningsarbete och patientbesök. Du bör kunna utföra koloskopier, gastroskopier och gärna ha erfarenhet av att genomföra undersökningar med patienter i narkos.

Att ta tjänst som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som gastroenterolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkaruppdrag i Västernorrland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ypvtrfgbå mhomlyj, klbbtlfqgwojewje- bmt ehrikkwedn
Tidsperiod
51-13 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Foagbpbnsuæfhh a da bge Wdjoqgieå
Region/kommun
Västernorrland/Hjdxjqsxæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka