Agila söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag

Avdelningen på detta sjukhus söker nu dig som är specialist i gastroenterolog eller internmedicinerare med gastroenterologisk kompetens är ett alternativ.

Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag som innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som provsvarshantering, skopiverksamhet. mm.

Att jobba som läkare via Agila

Som gastroenterolog hos Agila kan du känna dig trygg på din nya arbetsplats. Vi finns alltid tillgängliga för att se till så att våra konsulter har allt de behöver för att komma igång med sitt nya uppdrag. Med oss som arbetsgivare får du goda lönevillkor och löpande fortbildning. Tveka inte att höra av dig till oss om du vill prata mer om karriärmöjligheter eller skicka in en intresseanmälan redan idag.

Läkaruppdrag i Västernorrland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Æuhwhæitmagkx paisujv, Nrhtlgieivuijrrg yig ucvkxkdeof
Tidsperiod
42, 45, 48
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Krhbvotfgmhy b hig gf ånoiyågkgorl
Region/kommun
Västernorrland/Åwuwhæhwsonv
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka