Agila söker gastroenterolog till läkarbemanningsuppdrag

Avdelningen på detta sjukhus söker nu dig som är specialist i gastroenterolog eller internmedicinerare med gastroenterologisk kompetens är ett alternativ.

Vill du bli del av ett kompetent team där god vård står i fokus? Då ska du söka detta uppdrag som innefattar sedvanliga arbetsuppgifter som provsvarshantering, skopiverksamhet. mm.

Att ta uppdrag som gastroenterolog via Agila

På Agila bryr vi oss om din karriär. Därför lägger vi ner all vår tid på att hitta det perfekta uppdraget för just dig. Har du inte tidigare arbetat inom bemanning är det inget hinder för att du ska kunna bli en del av vårt kompetenta konsultteam. Vi får ständigt in spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som gastroenterolog. Tveka inte att höra av dig så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Västernorrland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Åewedæjqercgx vraijjp, Vmyxxqlewbwabcug wcq krdgifkuje
Tidsperiod
3 (2024), 8 (2024), 13 (2024), 17 (2024), 22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Medicinsk gastroenterologi och hepatologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Yrtdapdwooty h ieg eb æeiwnæeffolk
Region/kommun
Västernorrland/Æhyydåwbvgga
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka