Ledigt jobb för specialistläkare inom ortopedi - knä/höft

Denna ortopedklinik är i behov av en läkare till sin verksamhet. Här bedrivs såväl akut som elektivt kirurgi. På kliniken vårdas patienter med vanliga ortopediska skador såsom höftfraktur, knäskador och axelskador. I uppdraget ingår sedvanligt arbete som läkare såsom att diagnostisera, behandla och vårda patienter med akuta och kroniska skador. Du kan förvänta dig ett utvecklande arbete och ett trivsamt arbetsklimat.

Kliniken söker en specialistläkare inom ortopedi.

Läkaruppdrag via Agila specialistläkare inom ortopedi - knä/höft

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som specialistläkare inom ortopedi - knä/höft med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Läkaruppdrag i Västernorrland

Om Agila

Vi på Agila har blivit en av de största i Norden inom bemanning och rekrytering genom att erbjuda bästa möjliga service. Det ska vara lätt att ha oss som arbetsgivare, så att du kan fokusera på vad som är viktigt - ditt uppdrag. Trygghet genomsyrar allt vi gör. Som läkare hos oss får du frihet att själv bestämma hur du arbetar. Du är i ständig kontakt med oss och har många möjligheter att utvecklas i din yrkesroll.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Michaela Brännström
Michaela Brännström / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Qwibhfnaæ brenayv, Ydfscwvfhjpbfjw
Tidsperiod
3 (2023)-5 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ortopedi - Allmän eller Ortopedi - Knä/höft
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Dbougmyqllacvf e ige ae YBNPYNLUÅ
Region/kommun
Västernorrland/Grwwkbrqæ
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka