Bemanningsarbete för allmänpsykiatriker i Västernorrland

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Enheten är vuxenpsykiatrins nya resurs och bedriver specialiserade psykiatrisk hemsjukvård som är ett alternativ till traditionell hel­dygnsvård och ett komplement till sedvanlig öppenvård.

Teamet arbetar på uppdrag av psykiatriska slutenvården (inför utskrivning efter inneliggande vård) och på uppdrag av psykiatriska öppenvården (psykmottagningen). I uppdraget ingår att erbjuda planerade psykiatriska insatser.

Enheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Att ta uppdrag som allmänpsykiatriker via Agila läkarbemanning

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkarjobb i Västernorrland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Nvsbfqgrl ETRC
Tidsperiod
49-3 (2023), 13 (2023)-17 (2023)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Agyhgrplnp xfleaob Yllqafmtx
Region/kommun
Västernorrland/Tyyxnthja
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka