Agila söker allmänpsykiatriker till läkarbemanningsuppdrag

I första hand är det placering på en beroendeavdelning men önskemål finns från arbetsgivarens sida att med kort varsel kunna fördela om resurs till annan enhet vid behov. Sedvanligt arbete som psykiatrisk bakjour. Sedvanligt arbete som specialistläkare inom psykiatrisk heldygnsvård på avd. Det innebär att ta beslut som har med LPT-vård att göra.

Vara psykiatrisk specialistkonsult för övriga kliniker på sjukhuset, stöd till primärjouren, handledning till underläkare samt ev. förfrågningar från psykiatriska heldygnsvården under jourtid. I uppdraget ingår även insatser gentemot RPK t.ex. läkemedelsfrågor, förlängning av avskiljning.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkartjänst i Västernorrland?

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marie Stridh
Marie Stridh / Teamleader
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dmspjfbeo lkjyclxbfyydiugwx b
Tidsperiod
8 (2024), 12 (2024)-14 (2024), 16 (2024)-18 (2024), 20 (2024)-22 (2024)
Efterfrågad kompetens
Psykiatri - allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hewkjtonifæswd dd ceeii Mqhfeidck
Region/kommun
Västernorrland/Bsqbxpcjw
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka