Ledigt jobb för läkare i Västernorrland

Om du söker en stimulerande och lärorik arbetsplats där du kan växa och utvecklas, så är detta uppdrag på denna vårdenhet något för dig.

Personalen arbetar ständigt för att utnyttja all utrustning på bästa möjliga sätt, så att de kan erbjuda hög tillgänglighet och kvalitet för alla patienter.

Ambitionen är att alla patienter ska känna sig trygg och väl omhändertagen under sin vistelse hos oss.

Tidigare erfarenheter inom liknande arbete är meriterande.

Vad innebär det att ta bemanningsarbete som läkare

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som läkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Läkararbete i Västernorrland

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Västernorrland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Båpoæmrolt dffntop, Tåkfvkewjlowunxow
Tidsperiod
37-44
Efterfrågad kompetens
Radiologi/bild- och funktionsmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Ja
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Væotæwf Wækqåtteq, Fæxwk gåaih b-f iidhf Cæhaæqiyr
Region/kommun
Västernorrland/Xåwsæqkiu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka