Agila söker hudläkare till uppdrag i Västervik

Letar du efter ett spännande och givande uppdrag att testa på? Enheten söker nu en till medarbetare till sin verksamhet.

Hit kommer patienter för behandling av exempel eksem, psoriasis, solskador, akne, svårläkta sår, hudinfektioner, skabb, hudtumörer och andra hudförändringar.

Att ta tjänst som läkare via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som hudläkare, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Att ta läkarjobb i Västervik

Förutom VisFestivalen som arrangerats i över 50 år är Västervik även känt för sin skärgård med nästan 5 000 öar, den gamla hamnstaden Västervik och ett vackert, kuperat, omväxlande och sjörikt inland. Om du har möjlighet att ta dig runt i kommunen rekommenderas orterna Gamleby , Ankarsrum eller Överum. Här kan du besöka Sveriges tätaste fornlämningsområde eller skulpturparken längs en 300 meter lång bergvägg med figurer från lokala sägner. Glöm inte besöka Västerviks stolthet - som de själva beskriver: "Guldkant är en blandning av allt det goda och mycket mer".

Om Agila

Med en av Nordens största leveranskapaciteter har vi på Agila tillgång till rätt kompetenser. Vi jobbar endast med de bästa konsulterna där samtliga har genomgått omfattande kvalitets- och behörighetskontroller. Att leverera mer, utan undantag, har genomsyrat företaget sedan dag ett. Med ett genuint intresse för våra kunder arbetar vi ständigt med att leverera det bästa på marknaden.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emelie Nordh
Emelie Nordh / Konsultchef
Västervik
Faktaruta
Uppdragsgivare
Påygqijcdq wnxckhu, Rtxsrcyhpgl
Tidsperiod
30, 32
Efterfrågad kompetens
Hud- och könssjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Kiklydahaqåfth eb cgd dd Hæefrfiyl
Region/kommun
Kalmar/Västervik
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka