Agila söker allmänläkare till uppdrag i Västmanland

Välkommen som läkare till denna vårdcentral med ett brett utbud av tjänster. På vårdcentralen erbjuds bland annat barnhälsovård, diabetesmottagning, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, vaccinationer, intyg, kurator, hälsoundersökningar och mycket mer. I teamet finns en samlad kompetens som består av olika yrkeskategorier som tillsammans ser de till att alla patienter får ett professionellt omhändertagande. Dina uppgifter består av ordinärt vårdcentralsarbete med både drop-in-besökare och inplanerade patienter.

Sökande till denna tjänst bör vara allmänspecialist eller läkare.

Att jobba som läkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som allmänläkare. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Varför läkartjänst i Västmanland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Ebba Gustafsson
Ebba Gustafsson / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Sxuruk Jhfe Olms Se
Tidsperiod
8, 10
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Håuvårgldeefu a fcbge RIMM
Region/kommun
Västmanland/Xtsl
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka