Agila söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Västmanland

Detta innovativa vårdbolag strävar efter att tillhandahålla en okomplicerad och lättillgänglig vårdkedja. De letar nu en ny lagspelare som kan komplettera deras serviceutbud, som präglas av ett tight team med personlig service och god bemanning. På vårdcentralen kommer dina arbetsuppgifter vara att ta emot patienter som är försäkringskunder till de bolag som är knutna till dem.

De söker efter en allmänspecialist som kan bistå i det dagliga primärvårdsarbetet.

Läkarjobb hos Agila allmänläkare

Trivs du med att arbeta som allmänläkare men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Läkarjobb i Västmanland

Om Agila

Vi på Agila har en filosofi att du som konsult ska kunna fokusera på ditt jobb och inte lägga onödig tid på administration. Vi var trötta på organisationer som bara lovade utan att leverera. Agila grundades 2008 med tanken att bli ett bemanningsföretag som levererar mer än de andra. Du ska göra vad du är bäst på – så gör vi vad vi är bäst på.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Jpsel Nåeommåv Vrcpætjxdnpjm - UB
Tidsperiod
28-12 (2025)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Qærjqqpgj hi, f tb bighh Dærqqmåq
Region/kommun
Västmanland/Xæivhyæk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka