Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Västmanland

Detta innovativa vårdbolag strävar efter att tillhandahålla en okomplicerad och lättillgänglig vårdkedja. De letar nu en ny lagspelare som kan komplettera deras serviceutbud, som präglas av ett tight team med personlig service och god bemanning. På vårdcentralen kommer dina arbetsuppgifter vara att ta emot patienter som är försäkringskunder till de bolag som är knutna till dem.

De söker efter en allmänspecialist som kan bistå i det dagliga primärvårdsarbetet.

Att jobba som allmänläkare via Agila

Som konsult hos Agila är det enkelt att hitta en ny roll som passar just dig. Även du som funderar på att byta ort, eller kanske till och med land, kan fortsätta arbeta som läkare med goda villkor. Genom att välja dina egna uppdrag väljer du också dina egna förutsättningar, samtidigt som vi stöttar dig i processen. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda redan idag.

Att ta läkaruppdrag i Västmanland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vlkwr Eæabigæo Ubyhæcoukuwqq
Tidsperiod
16-12 (2025)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Læapnifci bd, d fa bdg hh Pæuriqåe
Region/kommun
Västmanland/Cæaigpæe
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka