Bemanningstjänst för anestesiolog i Västmanland

Är du en specialistläkare inom anestesi och intensivvård med intresse för ortopedisk kirurgi? Verksamheten söker dig till avdelningen där de utför planerade höft- och knäplastikoperationer!

Här får du möjlighet att arbeta med avancerad medicinsk teknik och vara en del av ett dedikerat team som strävar efter högsta vårdkvalitet och patientnöjdhet.

Bli en del av vår framstående enhet och bidra till att våra patienter får den bästa möjliga vården under och efter sina operationer.

Varför ta läkartjänst hos Agila?

Hos Agila har dina valmöjligheter aldrig varit större! Vi får ständigt in uppdrag för Läkare inom både kommun, region och privata aktörer. Som konsult hos oss väljer du helt själv om du vill arbeta heltid, deltid eller endast helg. Som ett av Sveriges största bemanningsföretag inom vård och omsorg har vi något för alla.

Läkartjänst i Västmanland

Om Agila

Agila är ett av Nordens största bemanningsföretag inom vård och omsorg. Vi har vid ett antal tillfällen utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri. Vår kundkrets finns i såväl Sverige som Norge. Kunderna är vårdgivare i regioner, landsting, kommuner och också i den privata sektorn. Huvudkontoret ligger i Stockholm och det finns även lokalkontor i Piteå. Om du väljer Agila som arbetsgivare får du möjligheten att arbeta med marknadens skickligaste konsulter. Vårt team är alltid redo att anta nya utmaningar och vi sätter stort värde på din yrkeskompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Egier
Emma Egier / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Læxhphgldtth xiiebws Ysde, Eoojufufv
Tidsperiod
35-48
Efterfrågad kompetens
Anestesi och intensivvård
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Ycexcueskhttoa ik fgdde Cmjk
Region/kommun
Västmanland/Rtln
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka