Bemanningstjänst för kardiolog i Västmanland

Är du en specialistläkare inom kardiologi som söker en spännande och utvecklande arbetsmiljö? Verksamheten söker dig till sitt dedikerade kardiologteam!

Som kardiolog på verksamheten kommer du att arbeta på en modern vårdavdelning tillsammans med ett kompetent team av underläkare. Här får du möjlighet att fokusera på patientvård av högsta kvalitet och att bidra med din expertis inom hjärt- och kärlsjukdomar.

Verksamheten erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du kan växa både professionellt och personligt. Ta chansen att bli en del av ett engagerade team och göra en verklig skillnad för våra patienters hälsa.

Att jobba som läkare via Agila

I rollen som kardiolog hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Läkartjänst i Västmanland

Om Agila

Agila startades 2008 och har sedan dess vuxit till en av Nordens största företag inom bemanning och rekrytering till sjukvård, paramedicin, socialtjänst och skola. Med ca 90 anställda på vårt kontor arbetar vi ständigt för att alla som kommer i kontakt med oss ska få en positiv upplevelse. Vår ambition är att göra det bästa i allt - från intern struktur och rekrytering, till samarbetet med partners och kunder.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västmanland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Låtjkpkynqbb ddboedx Wåjirr, Kdåqhvktpgqilrwreensvil
Tidsperiod
36-45
Efterfrågad kompetens
Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rvps Kflgdbjæly xæk gcgbb Sæyrbr
Region/kommun
Västmanland/Aændav
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka