Vi söker oftamolog till uppdrag i Västra Götaland

Är du ögonspecialist och söker ett nytt uppdrag?

Denna specialistklinik för ögonsjukdomar har behov av en läkare som kan komplettera teamet. Arbetet innebär sedvanligt mottagningsarbete där du träffar patienter i alla åldrar som behöver specialistvård. Du utreder och behandlar bland annat akuta skador, svårare ögoninfektion, ärftliga ögonsjukdomar samt kroniska sjukdomar som glaukom.

Låter detta som ett uppdrag för dig? Skicka in din ansökan idag!

Att ta tjänst som oftamolog via Agila

Att arbeta som oftamolog hos Agila kommer med flera fördelar. Utöver att du får större utrymme att bestämma över din egen tid, kan vi också erbjuda flera spännande uppdrag så att du kan hitta en roll som passar just dig och dina behov. Vi står för allt det administrativa så att du snabbt och enkelt kan påbörja ditt första uppdrag. Välkommen att höra av dig direkt till oss så berättar vi mer.

Att ta läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Det rikstäckande vårdbemanningsföretaget Agila är sedan 2008 det självklara valet som arbetsgivare. Vi är snabbfotade, flexibla och lyhörda för kundens och dina önskemål. Vi erbjuder bästa möjliga service utan att tumma på kvaliteten. Agila är en engagerad arbetsgivare, som månar om dig och som alltid visar uppskattning för genomfört arbete

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Syjæe Åmwlokhmbqn
Tidsperiod
49-22 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Nbåxwlaear. eb MKYÆO
Region/kommun
Västra Götaland/Bwcæt
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka