Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Läkare sökes för spännande uppdrag på ögonmottagning. Hit vänder sig patienter med varierande ögonsjukdomar samt de i behov av synfelsoperation eller gråstarroperation.

Uppdraget omfattar sedvanligt mottagningsarbete. Här utförs operationer med monofokala linser Alcon SN60WF och Alcon Sulcus linser MN60AC. Arbetet är omväxlande och ger stora möjligheter att utveckla din kompetens.

Att arbeta som läkare via Agila

Vi vill vara det självklara valet för dig som arbetar som läkare. Därför ser vi till att vara en arbetsgivare som alltid ser till dina önskemål och behov. Hos Agila får du en personlig kontaktperson som hjälper dig navigera mellan uppdrag. Vi ser till så att du har allt du behöver för att kunna göra ett bra jobb som oftamolog. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter påbörjar sina uppdrag kort efter en kontroll av utbildning samt referenser. Vi ser fram emot din ansökan!

Att ta läkararbete i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vbngl Pasfjuo, Ætiw
Tidsperiod
50-52
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xqdnv Duxjno h Hæhebqgu
Region/kommun
Västra Götaland/Nxywqnæohvr
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka