Vi söker oftamolog till uppdrag i Västra Götaland

Är du ögonläkare och söker ett nytt spännande uppdrag?

På denna ögonmottagning vårdas barn och unga med olika ögonsjukdomar. De har nu behov av en läkare som kan stärka upp teamet.

Uppdraget innebär sedvanligt mottagningsarbete där du som läkare utför förundersökningar. Du kommer bland annat att möta patienter med skelningar, samsynsproblem och brytningsfel. Inget operationsansvar ingår i rollen.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är oftamolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Västra Götaland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila startade 2008 och vi bemannar idag både regioner, kommuner samt privata kunder över hela Sverige och Norge. Kvalitet kommer alltid först, vilket är en förutsättning för att kunna ta fullt ansvar för vår verksamhet. För oss innebär kvalitet att inte bli bekväma. Där det finns potential att utvecklas och bli bättre, ser vi till att göra det. Vi tar alltid ett steg till - för dig.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Warsqsebhbonvrl SRFXS Åwqgpgndsfmetq Oåbscjl
Tidsperiod
52-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jæhfpterccåmxw gf Bæauhns
Region/kommun
Västra Götaland/Kåbfqxu
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka