Oftamolog sökes till arbete i Västra Götaland

Är du ögonläkare och söker ett nytt spännande uppdrag?

På denna ögonmottagning vårdas barn och unga med olika ögonsjukdomar. De har nu behov av en läkare som kan stärka upp teamet.

Uppdraget innebär sedvanligt mottagningsarbete där du som läkare utför förundersökningar. Du kommer bland annat att möta patienter med skelningar, samsynsproblem och brytningsfel. Inget operationsansvar ingår i rollen.

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Oavsett om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som konsult eller inte, är du välkommen att söka ett uppdrag hos Agila. Vi får ständigt in flera spännande uppdrag som efterfrågar din kompetens som oftamolog. För att göra det så lätt som möjligt för dig att komma in i din nya roll tar vi hand om all administration som rör din anställning och ser till så att du har all information du behöver. Vi är med dig varje steg på vägen, före, under och efter ditt uppdrag.

Att ta läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Vi värnar om välmående och välkomnar alltid ny vårdpersonal med öppna armar. Agila är ett bemanningsföretag inom vård, omsorg och skola. Företaget är rikstäckande och vi har även kunder i Norge. Då Agila har funnits sedan 2008 är vi en rutinerad arbetsgivare med lång och gedigen erfarenhet av bemanning. Flera gånger har vi blivit utsedda till Gasellföretag av Dagens Industri.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gvkrjaoafgvuusi CRTKN Æfmimwtgivqjtq Håpmkek
Tidsperiod
26-39
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gæyfwrwtsmæoyv hf Håpympw
Region/kommun
Västra Götaland/Sæwfkjw
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka