Oftamolog sökes till jobb i Västra Götaland

Dagarbete 07:45-16:30 mån-fre.

Sedvanligt mottagningsarbete med ögonpatienter inom med. retina. Förundersökning. Inget operationsansvar förutom laserbehandling. Inget avdelningsarbete. Bedömningspass (av förundersökta pat av ssk, OCT, bild) förekommer.

Att ta tjänst som oftamolog via Agila läkarbemanning

Är du på jakt efter en flexiblare vardag? Då är Agila det perfekta alternativet till en traditionell anställning. Vi får ständigt in nya spännande uppdrag som efterfrågar dig som är oftamolog. Har du ingen tidigare erfarenhet av att arbeta genom bemanningsföretag är detta inget hinder. Vi arbetar med konsulter från alla olika slags bakgrunder. För att göra det så enkelt som möjligt för dig att komma igång med ditt första uppdrag, tar vi hand om det administrativa och bistår med resor samt boende om behovet finns. Hör av dig till oss redan idag så berättar vi mer om hur det är att arbeta som läkare hos oss.

Varför läkaruppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har ett brett utbud av arbetstillfällen med en stor möjlighet till flexibilitet. Välj själv var, när samt i vilken omfattning som du vill arbeta. Som läkare hos Agila har du goda lönevillkor och vår ambition är att du alltid ska få den bästa tänkbara servicen. Din personliga kontaktperson är alltid med dig både innan, under och efter ditt uppdrag. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare så att du kan koncentrera dig på att göra ett gott arbete på ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Sara Wacander
Sara Wacander / Teamchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eæqxrtn- Ånmh
Tidsperiod
14-26
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Råksaymuhjåfhu gf bag hc Mæbqrndn
Region/kommun
Västra Götaland/Mælcbbk
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka