Oftamolog sökes till arbete i Västra Götaland

Till denna ögonmottagning söker vi nu en läkare som kan bistå med sin expertkunskap. Mottagningen erbjuder allmän ögonsjukvård, vård vid skelning, diabetesvård, laserbehandling samt kirurgiska ingrepp i yttre öga och ögonlock. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete.

Mottagningen söker en person med kompetens inom macula, intravitreala injektioner och diabetes. Det är även önskvärt med kunskap inom glaukom och allmän oftalmologi.

Att ta läkarjobb som oftamolog via Agila

Trivs du med att arbeta som oftamolog men är på jakt efter en flexiblare vardag? Då kan en konsultanställning hos Agila vara precis det du är ute efter. Vi får ständigt in spännande uppdrag för läkare som efterfrågar din kompetens. Hos oss bestämmer du själv hur mycket du vill arbeta och om du vill arbeta för en kommunal, regional eller privat aktör. Samtidigt tar vi hand om all administration för att du så smidigt som möjligt ska kunna påbörja ditt nya uppdrag.

Att ta läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Flexibilitet, kvalitet och omsorg kännetecknar oss på Agila. Vi är ett nordiskt vårdbemanningsföretag med huvudkontor i Stockholm och lokalkontor i Piteå. Vi verkar i kommuner, regioner, landsting samt i den privata sektorn i Sverige och Norge. Vi brinner för vårt uppdrag och strävar alltid efter långsiktiga relationer. Alla våra medarbetare är motiverade, engagerade och alltid redo att anta nya utmaningar. Vi ger alltid bästa tänkbara service, utan att tumma på kvalitet

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Markus Örn
Markus Örn / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Gpvcb Wxlkpn Nækyrpkj, Æyow
Tidsperiod
14-21
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bmcpijgmbjnvdlmfgb g bca ad Wædguqeq
Region/kommun
Västra Götaland/Ræmwpkpm
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka