Agila söker oftamolog till uppdrag i Västra Götaland

Till denna ögonmottagning söker vi nu en läkare som kan bistå med sin expertkunskap. Mottagningen erbjuder allmän ögonsjukvård, vård vid skelning, diabetesvård, laserbehandling samt kirurgiska ingrepp i yttre öga och ögonlock. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete.

Mottagningen söker en person med kompetens inom macula, intravitreala injektioner och diabetes. Det är även önskvärt med kunskap inom glaukom och allmän oftalmologi.

Att ta uppdrag som läkare via Agila

När du söker ett uppdrag hos Agila får du en personlig kontaktperson som är insatt i din karriär och som hjälper dig hitta det perfekta uppdraget för just dig. Vi ser samtidigt till att du har allt som behövs för att du enkelt ska kunna kliva in i rollen som oftamolog på din nya arbetsplats. Ansökningsprocessen är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång snabbt efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka karriärmöjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Varför läkaruppdrag i Västra Götaland?

Om Agila

Vi på Agila har sedan 2008 jobbat med rekrytering och bemanning inom vård och omsorg. Med fokus på kvalitet och trygghet, får du som läkare hos oss bästa möjliga förutsättningar för att göra ett bra jobb som du trivs med. Alla konsulter ska få varierande och stimulerande arbetsuppgifter för att nå professionell såväl som personlig utveckling. Arbetet är flexibelt för att passa dig och vi erbjuder löpande kompetensutveckling.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ejbqj Wvihky Wådxkfyc, Åqgu
Tidsperiod
52-1 (2024)
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Gqycowqscvnsyleoyr e hibba Kåbcpcvw
Region/kommun
Västra Götaland/Sæceomsl
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka