Vi söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Till denna ögonmottagning söker vi nu en läkare som kan bistå med sin expertkunskap. Mottagningen erbjuder allmän ögonsjukvård, vård vid skelning, diabetesvård, laserbehandling samt kirurgiska ingrepp i yttre öga och ögonlock. Arbetet innebär traditionellt mottagningsarbete.

Mottagningen söker en person med kompetens inom macula, intravitreala injektioner och diabetes. Det är även önskvärt med kunskap inom glaukom och allmän oftalmologi.

Att ta uppdrag som oftamolog via Agila

För att du ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt som oftamolog, tar vi på Agila hand om all administration. Dessutom stöttar vi dig genom eventuella problem och utmaningar. Att arbeta som konsult hos oss är enkelt och du kan snabbt komma igång med ditt första uppdrag. För en flexiblare vardag och kontroll över din arbetssituation – skicka in din intresseanmälan redan idag. Vi ser fram emot att höra från dig!

Läkaruppdrag i Västra Götaland

Om Agila

Agila erbjuder bemanning och rekrytering inom flera olika områden inom vård och omsorg. Vi har varit verksamma sedan 2008 och vi arbetar idag med bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter och psykologer. Vi har vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm och har lokalkontor i Piteå. På Agila är vi är cirka 90 medarbetare som arbetar på våra kontor. Bland kundkretsen finns regioner, kommuner och privata vårdgivare runt om i hela Sverige och Norge.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Rwixv Ueidgx Mæhqdrix, Åsuh
Tidsperiod
28-29
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xjqoumifgtpaqwkbca h ihegc Våfrhxte
Region/kommun
Västra Götaland/Sæxnbyft
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka