Agila söker oftamolog till läkarbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Letar du efter en stimulerande och utvecklande utmaning? Just nu letar sjukhuset efter en läkare som kan förstärka verksamheten. Som läkare blir du en viktig del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda högkvalitativ vård till alla patienter. Du kan förvänta dig ett spännande och utvecklande arbete med varierande tempo

Här kommer du utföra arbetsuppgifter såsom diagnostisera grå starr (katarakt) och grön starr (glaukom). Du kommer även utföra ögonbottenkontroller av patienter med diabetes och sjukdomar i gula fläcken (makulasjukdomar) och ta emot barn med skelning och synutvecklingsproblem

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenhet inom området..

Vad innebär det att ta bemanningsjobb som läkare

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Att ta läkartjänst i Västra Götaland

Om Agila

Agila är en organisation som sätter människan i fokus. Vi täcker inte bara tillfälliga personalbortfall, utan är även med och bidrar till kompetenshöjning. Med ett brett utbud av arbetstillfällen är vi med dig före, under och efter ditt uppdrag. Agila har en utarbetad process som är till stort stöd för dig som läkare. Hos oss får du samma trygghet som vid en anställning direkt hos vårdgivaren.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Marielle Linder
Marielle Linder / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ehnuxlhnv kkoerxr- Åidw
Tidsperiod
40-46
Efterfrågad kompetens
Ögonsjukdomar
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Rpxffkipj fdejycc idb da Kæjbsanrr
Region/kommun
Västra Götaland/Movesyhmbg
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka