Ledigt jobb för akutläkare i Västra Götaland

Är du på jakt efter en stimulerande och lärorik arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas? Denna vårdenhet med inriktning medicin söker nu efter dig.

På denna klinik välkomnas patienter som behöver specialistvård inom olika medicinska sjukdomsgrupper. De söker dig som delar passion för att erbjuda högkvalitativ vård och vill vara en del av detta viktiga arbete.

Här blir du en del av ett kompetent och engagerat team som arbetar tillsammans för att erbjuda en god vård till alla patienter.

Varför ta läkarbemanningsuppdrag via Agila?

Agila startade redan 2008 och vi har samlat på oss gedigen erfarenhet av vårdbemanning. När du väljer att arbeta som Läkare hos oss får du en engagerad arbetsgivare, goda lönevillkor och en mer flexibel tillvaro. Förutom att erbjuda spännande uppdrag hjälper vi även till med allt det praktiska som boende och resor. Det ska vara smidigt att arbeta som akutläkare hos Agila. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda dig!

Västra Götaland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Det framgångsrika vårdbemanningsföretaget Agila startade redan 2008. Vi har utsetts till Gasellföretag av Dagens Industri vid flera tillfällen. Företaget är rikstäckande och vårt huvudkontor ligger i Stockholm. Sedan starten har vi arbetat med bemanning och rekrytering av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare, terapeuter samt psykologer. Våra kunder finns i Sverige och Norge. Vi täcker upp vid personalbrist, vakanser i personalstyrkan eller något mer långvarigt. Vi är flexibla och gör allt för att både våra kunder och konsulter ska bli nöjda.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Lovisa Frick
Lovisa Frick / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Hvngsragc flalkep, Xiyqswofhufaerw XY-Eqgigæiv
Tidsperiod
23-35
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Geriatrik eller Internmedicin allmän
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xmævlb. b ibg ga EKEUIWKFT
Region/kommun
Västra Götaland/Ofbwwkdxr
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka