Bemanningsjobb för kardiolog i Västra Götaland

Är du intresserad av att hjälpa människor i akuta situationer och söker en utmanande och givande karriär? Då passar detta uppdrag perfekt för dig! På akutmottagningen kommer du att vara en del av en viktig verksamhet som gör skillnad i människors liv varje dag.

Som en del på denna mottagning kommer du att ingå i ett team av dedikerade och erfarna vårdpersonal. Detta uppdrag innebär sedvanliga arbetsuppgifterna på akutmottagning.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete..

Att ta uppdrag som kardiolog via Agila

Arbetet som kardiolog hos Agila innebär både variation och frihet att kunna styra mer över sin egen tid. Vi hjälper till med all administration som krävs för att du snabbt ska kunna ta ditt första uppdrag. Processen är enkel och de allra flesta har uppdrag kort efter kontroll av utbildningar och referenser. Skicka din intresseanmälan redan idag!

Västra Götaland en spännande plats för läkararbete

Om Agila

Agila startade 2008 och är ett av Nordens största företag för vårdbemanning och rekrytering inom hälsa, sjukvård, social omsorg och skola. Vi bemannar idag både regioner, kommuner och privata kunder över hela Sverige och Norge. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Kouroche Kamalipour
Kouroche Kamalipour / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Fasiådyk xsitrtx, Aumjmcykjwfjos
Tidsperiod
27-31
Efterfrågad kompetens
Akutsjukvård, Internmedicin allmän eller Kardiologi
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Hwmoryervidydp i fda ge Nnpeåsy
Region/kommun
Västra Götaland/Iippåcd
Ungefärlig restid
Logga in
Gå tillbaka