Bemanningsjobb för allmänläkare i Västra Götaland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst ett års erfarenhet av liknande arbete.

Vad innebär det att ta bemanningsuppdrag som läkare

Som allmänläkare hos Agila kan du vara säker på att din arbetsgivare kommer förse dig med allt du behöver för att kunna lyckas på din nya arbetsplats. Vi erbjuder spännande uppdrag, goda lönevillkor samt möjligheten att själv bestämma över hur och när du vill arbeta. Vi finns här för att du ska kunna koncentrera dig på att göra ett bra arbete på ditt uppdrag och slippa oroa dig för annat.

Att ta läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Emma Sundin
Emma Sundin / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Dypvy Xmlqnoæefyu Cgpnjlqnpxee Båyoeybk
Tidsperiod
1 (2023)-13 (2023)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Tctvkdexasåibd b eff gg Yllwfkåaiqa
Region/kommun
Västra Götaland/Yllwaqåbfpi
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka