Vi söker allmänläkare till läkarbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Capio VC Sävedalen Vårdcentral/Hälsocentral söker en allmänspecialist alt. legitimerad läkare till sin mottagning för sedvanligt primärvårdsarbete. Både akuta och tidsbokade patienter kan förekomma i schemat. Ordinarie arbetstid 08,00-17,00 med 60 min lunch.

För mer

Läkararbete via Agila allmänläkare

Stanna kvar på hemmaplan eller prova på att resa iväg och upptäck en ny stad eller ort? Oavsett så hjälper vi dig som allmänläkare med allt det praktiska så att du kan fokusera på att göra ett gott arbete. Våra uppdrag tillsätts löpande, tveka inte med att höra av dig direkt till oss så berätta vi mer om vad vi kan erbjuda just dig!

Att ta läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Som ett av Nordens största företag inom vårdbemanning och rekrytering för vård och omsorg, lägger vi på Agila stor vikt vid kvalitet. En del av detta arbete är Agilas kontrollsystem för bemanning av läkare, sjuksköterskor, socionomer, lärare och terapeuter. Alla kvalitetssäkrade enligt ISO 9001. Certifieringen innebär att vi har höga krav på processer i arbetet och kontinuerligt förbättrar dessa ytterligare

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Mfigj Bådcpnwk Yqwnlxkq Gåstchyis PU
Tidsperiod
48-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Jlkqcbcyr Mwnt hhh cf PÅMYETHUC
Region/kommun
Västra Götaland/Fijagemc
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka