Allmänläkare sökes till uppdrag i Västra Götaland

Letar du efter en spännande och händelserik arbetsplats där du får möjlighet att träffa patienter med varierande vårdbehov? Då är detta uppdrag perfekt för dig!

I arbetsuppgifterna på denna vårdcentral ingår vanligt mottagningsarbete som telefonrådgivning, såromläggningar samt bedömning och prioritering av olika sjukdomstillstånd. Du kommer att få möta patienter i alla åldrar med varierande sjukdomstillstånd. Varje dag kommer du att möta nya utmaningar och få möjlighet att bidra till att förbättra människors hälsa och välbefinnande.

Verksamheten söker dig med tidigare erfarenheter inom liknande arbete..

Varför ta läkaruppdrag via Agila?

I rollen som allmänläkare hos Agila får du möjligheten att ta kontrollen över din arbetssituation. Du bestämmer helt och hållet själv hur mycket, och när du vill arbeta. Vi har uppdrag hos kommunala, regionala och privata aktörer, samtliga med goda arbets- och lönevillkor. Som konsult hos oss är dina insatser alltid uppskattade och vi gör vårt bästa för att sätta din karriär i fokus. Hör av dig till oss så berättar vi mer om vilka möjligheter vi kan erbjuda dig redan idag.

Att ta läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Agila är ett bemanningsföretag som funnits sedan 2008. Vårt fokus är vård, omsorg och skola. Kundkretsen av vårdgivare sträcker sig genom hela Sverige och Norge. Vi strävar efter att vara en god samarbetspartner och vill att kunder och konsulter ska känna sig trygga. Om du arbetar som läkare på Agila får du en personlig kontaktperson som finns med dig före, under och efter ditt uppdrag.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Filippa Langerfors
Filippa Langerfors / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Eaxmmbhu Sltaebq
Tidsperiod
28-34
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Xbxoxtbkxircprjyfrm f gdg ag Dæjolyqn
Region/kommun
Västra Götaland/Rænjeubp
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka