Ledigt jobb för allmänläkare i Västra Götaland

Välkommen som läkare till denna vårdcentral där målet är att ge medicinsk service av hög kvalitet, levererad av kompetent och engagerad personal.

Här blir du en del av ett sammansvetsade team som ger professionell vård enligt vetenskap och beprövad medicinsk erfarenhet. Som läkare möter du såväl akuta som inplanerade patienter i alla åldrar. Arbetet innebär sedvanligt arbete som läkare på vårdcentral.

Sökande bör ha tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete, alternativt specialist inom allmänmedicin.

Att ta läkarjobb som allmänläkare via Agila

Funderar du på att ta steget in i konsultvärlden? Då är Agila det perfekta bemanningsföretaget för dig. Vi gör vårt bästa för att du som allmänläkare ska hitta det perfekta uppdraget som matchar just dig och dina behov. Vår ansökningsprocess är enkel och de flesta av våra konsulter kommer igång med sitt första uppdrag kort efter att vi gjort en kompetens- och behörighetskontroll. Så skicka din intresseanmälan redan idag, vi ser fram emot att höra från dig!

Västra Götaland en spännande plats för läkarjobb

Om Agila

Agila är ett nordiskt företag med lång erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. När du arbetar som läkare hos hos kan du förvänta dig omväxlande och stimulerande uppdrag. Kvalitet och service är något som vi på Agila månar om. Med vår specialistkunskap, våra väl utarbetade rutiner och omfattande behörighetskontroller matchar vi våra kunders kravprofiler med rätt kompetens.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin
Amy Sevelin / Teamleader
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Ayrhw Dænb Sråmrrxerv Ls t.h Snhoqso Inqvkyiwj Ch
Tidsperiod
8, 10-22
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Roubqxtvwgimps e WRCGXVVAJ
Region/kommun
Västra Götaland/Fqffuwpro
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka