Vi söker läkare till läkarbemanningsuppdrag i Västra Götaland

Söker du ett nytt uppdrag inom primärvården? Välkommen som läkare till denna vårdcentral som erbjuder ett trivsamt och välkomnande arbetsklimat.

Vårdcentralen har ett brett vårdutbud. I rollen som läkare utreder, diagnostiserar och behandlar du patienter i alla åldrar. Utöver detta arbetar du i team tillsammans med övriga professioner på mottagningen. Uppdraget passar dig som vill ha ett stimulerande arbetet med möjlighet till att bredda din kompetens.

De söker dig, läkare eller specialist inom allmänmedicin med minst ett års erfarenhet av liknande arbete.

Varför ta läkarjobb via Agila?

Att arbeta som läkare kan vara utmanande. Därför vill vi på Agila se till så att du slipper oroa dig för annat som kan bidra till extra stress och påfrestning. Genom att hjälpa till med den administration som rör din anställning och finnas tillgänglig när du behöver stöd, ser vi till att du kan ha roligt på jobbet och känna dig trygg med oss som arbetsgivare. Välkommen att söka ditt nya uppdrag redan idag!.

Varför läkarjobb i Västra Götaland?

Om Agila

Agila startade 2008 och har en lång erfarenhet av bemanning inom vård, skola och omsorg. Tack vare vår gedigna erfarenhet och kunskap har vi en djup förståelse för både våra kunders och konsulters behov. Vi har ett stort fokus på service och trygghet och arbetar alltid för långsiktiga relationer.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Justus Hogbäck
Justus Hogbäck / Konsultchef
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Vqsgs Bbywvcæhvqw Kklmqacrdhgn Bæwvxjve
Tidsperiod
23-52
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Wsihoiunmnåkbd i ibh ih Ufmaxaæhlnc
Region/kommun
Västra Götaland/Uscgmpåvcrs
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka