Bemanningsuppdrag för allmänläkare i Västra Götaland

Välkommen som läkare till denna vårdcentral där målet är att ge medicinsk service av hög kvalitet, levererad av kompetent och engagerad personal.

Här blir du en del av ett sammansvetsade team som ger professionell vård enligt vetenskap och beprövad medicinsk erfarenhet. Som läkare möter du såväl akuta som inplanerade patienter i alla åldrar. Arbetet innebär sedvanligt arbete som läkare på vårdcentral.

Sökande bör ha tidigare erfarenhet av primärvårdsarbete, alternativt specialist inom allmänmedicin.

Vad innebär det att ta bemanningstjänst som läkare

Agila erbjuder flera spännande möjligheter för dig, allmänläkare, som vill ha mer frihet att kunna styra över din egen tid. Processen för att kunna ta sig an ett uppdrag genom oss är enkel och du kommer snabb igång efter att vi kontrollerat din utbildning samt referenser. Hos oss får du en arbetsgivare som uppskattar din insats och som ser till att du är nöjd med din arbetssituation. Välkommen att höra av dig så berättar vi mer om vad vi kan erbjuda just dig.

Att ta läkarjobb i Västra Götaland

Om Agila

Sedan starten 2008 har Agila varit ett växande företag. Vi arbetar med bemanning och rekrytering inom vård, omsorg och skola i Sverige samt Norge. För oss är trygghet och kvalitet a och o, och vi strävar efter det bästa för både kunden och konsulten. Det ska vara smidigt att ha Agila som arbetsgivare.

Tveka inte att höra av dig till mig om du har några frågor eller funderingar. Till detta uppdrag har vi löpande intervjuer och uppdraget tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Amy Sevelin (föräldraledig)
Amy Sevelin (föräldraledig) / Teamleader
Västra Götaland
Faktaruta
Uppdragsgivare
Osjfp Rærd Nyæsmbgtoh Hd y.q Budeaaf Ihmonsgis Tg
Tidsperiod
48-37 (2024)
Efterfrågad kompetens
Allmänmedicin eller Leg
Informationen uppdaterades
Möjlighet till jourer?
Nej
Anställningsform
Visstidsanställning
Adress
Bvaexfulhhjmmu a hcehd VOFQUBLSI
Region/kommun
Västra Götaland/Vumhrcsie
Ungefärlig restid
Logga in
Besök uppdragsgivarens hemsida
Gå tillbaka